Säälimätön sinä.

Runoilija KadotettuSielu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siis kaikki kirjottamani runot eivät ole pakolla tapahtunut minulle. Kirjotan vaan voimakkaista tunteista runoja joita päähän pilkahtaa.
 

Näit aina sen tumman, Armottoman hetken.
Vieläkin etsit lisää kipua.
Kerro minulle, mitä muuta mustaan sydämeesi mahtuu…

Huudat hulluna vihasta
Sinä halusit tämän lopun tulevan
Sinun täytyy siis olla romantikko.

Mutta muista, nyt täällä ei ole enää mitään rakkautta jäljellä.
Sydämesi hukutti sen viimeisen rippeen hetki sitten.

Vain hiukset veden pinnalla ja kätesi Hänen takaraivollaan.
Yhä uudelleen ja uudelleen hajotit palasen ajan lopusta.

Kiltti, rakasta nyt minua, tätä verta ja tätä tarkoitusta.
Kiltti, rakasta nyt minua, tätä päivää ja tätä jättämääni tummaa…

hauko puolestani happea

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot