Pyhä toimitus

Runoilija Sliver

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005
Viimeksi paikalla: 12.9.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päällämme norjalainen villapaita,
muistelemme rakkauden ammattilaista,
katselemme kuinka musta aurinko nousee,
on kaikki niin suloista ja haikeaa.

Soi viimeisen syksyn sävel,
saapuu viidestoista yö painajaisineen,
Vaasankin veri vapisee,
et ollut pelkkä paperitähti...

Selite: 
"Aina kaikkensa hän antoi, lumet loi ja postin kantoi" Juicelle
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä Leskinen kääntyy varmasti haudassaan. Koska on niin mielissään. Kaunis on.

Pyhä toimitus on yksi maailmankaikkeuden hienoimmista biiseistä :)

Aploodeeraan.

Juicelle upea kunnianosoitus!

 

Käyttäjän kaikki runot