Elämän ihana ironia

Runoilija Sliver

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005
Viimeksi paikalla: 12.9.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi ihmisellä on aina kiire, juokseeko hän kuolemaa karkuun?
Mitä kovemmin hän juoksee, sitä nopeammin se häntä saavuttaa.
Elämän ihanaa ironiaa, on pysähtyä vaan ja odottaa.
Silloin ihmisellä on kaikki, koko elämänsä verran aikaa.

Selite: 
Aikamoinen sähellys. Täällä vain tuon elämän ihanaa ironiaa sanaryhmän takia, sellaista se joskus on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovassa kiireessä jää olennainen osa elämästä elämättä. Viisaita sanoja hienossa runossasi.

hei! :O tosi hyvä! *miettii* juu'u! hyvä!..

 

Käyttäjän kaikki runot