Ne Kolme Sanaa

Runoilija Sliver

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005
Viimeksi paikalla: 12.9.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ne kolme pientä sanaa,
ne kaikista sanoista vaikeimmat,
ei ne tarkoita pahaa,
ne kertoo tunteet haikeimmat.

Kertoo kuinka jokaikinen päivä ja yö,
käy kaipuu jos olet poissa,
kuinka sydämeni tahtiisi lyö,
näissä elämän karkeloissa.

Nyt se on varmaa,
Amorin nuoli on purrut minua,
ne kolme sanaakin sinä varmasti arvaat,
minä rakastan sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot