Kyyhky

Runoilija Sliver

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005
Viimeksi paikalla: 12.9.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyyhky hento valkoinen
liitää yllä maailman,
tyttö pieni hentoinen
kantaa tuskaa kannoillaan.

Vaan taakka kovin raskas on,
kaikki kaunis katoaa,
tytön usko maailmaan,
kuin kyyhky maahan lakoaa.

On linnun siivet katkenneet,
kyyhky kituu kuolemaa,
siivet öljyyn mustuneet,
ei muista vanhaa maailmaa.

Vaan jossain vielä usko on,
toive ajan paremman,
tulevaisuus tuskaton,
kanssa oman rakkaimman.

Selite: 
Melko syvällistä :o
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä kertomus!!
On hyvä uskoa parempaan huomiseen ja pysyvään rakkauteen. Entiset pettymykset arpeutuvat ja uudet sulat siipiin kasvaa

todella hyvä! melkeimpä täydellinen! kaunis! ihana! ehdottomasti kaunis! :D<3

 

Käyttäjän kaikki runot