Why?

Runoilija Sliver

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005
Viimeksi paikalla: 12.9.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

What the fuck is wrong with you people?
Cheating on each other...
Why can't you just be happy with what you've got?
Always searching for another...

Selite: 
Tunteenpurkaus, sitähän se. Paljon vihaa ihmiskuntaa kohtaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

tuo sama se ihmetyttää joskus itseäkin...
tuntuu, ettei ihmisille nykyään mikään ole tarpeeksi.
hyvin kiteytetty.

 

Käyttäjän kaikki runot