Suuntavilkku

Runoilija peppermint

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005
Viimeksi paikalla: 3.4.2016 22:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huominen on kohta eilinen, miksi elät siis eilisessä?
 

Punaiset takavalot kertovat, että on ilta.

Ihmiset matkalla työstä kotiin, kuka minnekin.

Vastaan tulee paljon kirkkaita valoja,

toiseen suuntaan meneviä.

Mikään ei pysäytä heitä,

mikään ei sano, että hetki on ainutlaatuinen,

aika täynnä olemista,

täyttä elämää ilman kiirettä.

Keltainen suuntavilkku palaa,

vasemmalle vai oikealle?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot