Nimetön

Runoilija sarvihaara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Tällä hetkellä kirjoittelen tunnelmsta. Olotiloista. Itsetutkiskelusta. Prosesseista.


Hetkittäisiä runotulvia.
 

Suklaalevystä oli päästävä eroon
keitimme vihreää teetä ja söimme keksejä
levy lojui jääkaapissa.
Maanantai-aamuna puhelin soi
en ollut siellä missä piti, taaskaan
oli muita ajatuksia.
Huomenna on hyvä päivä
en tiedä mitä sanoa kun on niin paljon
naiseus on siitä hyvä että voi vaihtaa mielipidettä
kieltää soittamasta ja tarvita ääntä.
En tee viisasti itselleni
hyppään kesällä Niemen tornista alas
pelottaa lopputulos vähemmän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot