Veren perintö

Runoilija Aurelia80

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" se mikä ei tapa se vahvistaa"
 

Se kulkee suvussa.

Hulluus,
niin ne sanoo.

Se sai äidin, tädin, isoäidin...

Minut se säästää,
niin ne sanoo.

Tähän päivään asti elin minäkin siinä uskossa.

Vuosia uskoin että se olisi minusta kiinni.

HAH

Millä aseella minä taistelen geenejäni vastaan...

Nostan kädet ylös ja antaudun.

Selite: 
Tai sitten en! :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista pohdintaa.

Onnea päivääsi:

 

Käyttäjän kaikki runot