Toivon, että tietäisit

Runoilija Aurelia80

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" se mikä ei tapa se vahvistaa"
 

Sinä olet tärkeä ystäväni.
Sinun sydämesi puhuu samaa kieltä omani kanssa.

Tahtoisin halata sinua kun nähdään,
mutta joka kerta kun olet siinä pakenen
ja kadun heti kun ovi sulkeutuu jälkeesi
tai katoat kulman taakse.

Tahtoisin sanoa että olet tärkeä,
mutta joka kerta kun avaan suuni sen sanoakseni kerronkin vitsin tai puhun puuta heinää.

Joka kerta kun on jo liian myöhäistä,
lupaan itselleni että ensi kerralla.

Mitä jos sitä ei koskaan tulisikaan...

Selite: 
Joskus tunteiden näyttäminen on vaan niin vaikeaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Suoraan kuin entisestä ajastani. Koskettaa ja syvältä.

*halaus*

 

Käyttäjän kaikki runot