Onnellinen aamu

Runoilija Aurelia80

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" se mikä ei tapa se vahvistaa"
 

Aamu saapuu ja tuo taas uuden päivän tullessaan.

Uusi päivä täynnä mahdollisuuksia ja saan herätä siihen sinun viereltäsi.

Katson kun nukut,
hymynhäive huulillasi saa minutkin hymyilemään.

Vaikka elämä on kiireistä ja lapset vaativat aikaa, tiedän että rakkautemme kastää

En tarvitse muuta kuin yhteisen elämämme.
Olen kanssasi onnellinen.

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mikä sen parempaa, kun herätä vierestä rakkaansa ja voivansa sanoa vuosien arjen jälkeenkin kuinka häntä yhä rakastaa!
Tärkeintä elämässä on pitää onnesta kiinni kun sen kerran saavuttaa.

 

Käyttäjän kaikki runot