Hukassa

Runoilija Aurelia80

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" se mikä ei tapa se vahvistaa"
 

Siinä te olette ihmiset.

ympärilläni,

kaikkialla.

Valtava elämä ympärilläni.

Jossain lapsi itkee äitiään, puhelin soi,

ihmiset nauravat...elämä menee menojaan.

Olen ihmisten ympäröimänä.

Kun pysähdyn,

olen yksin.

Enkä löydä enää itseäni...

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Mieli ihmisen on niin kimurantti. Ihminen toisten seurassa voi olla yksinäisempi kuin toinen oman itsensä kanssa. Monet asiat ympärillämme ovat vain kulisseja joissa kuljemme, mutta joilla ei lopulta olekaan mitään sen suurempaa merkitystä itse meidän elämäämme. Tärkeintä siis onkin oppia tuntemaan se oma oikea itsensä, se mitä todella itse on ja mihin kykenee. Ja kuten runossasi toteatkin; itsensä kanssakin on välillä hukassa.
Todella upea runo!

tämä on ku suoraan mun ajatuksista! aivan loistava. kiitos tästä ja edellisestä arvostelustasi :)

tuo tunne pysäyttää ja saa ankeaksi. Toisinaan sitä pitää vain sisukkaasti itseään etsiä ja toisinaan sen löytääkin..

tuttu tunne,joskus tuntuu liikaakin tältä....

Toisinaan me eksymme itseemme, vaikka ihmisiä ympärillä on riittävästi. Hyvin runoilet.

 

Käyttäjän kaikki runot