kaipaan sua

Runoilija KiZu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"jos et pidä musta, vika on sussa"!
 

Haluan sut, mutta en saa.
Miksi täytyi mun joskus sua satuttaa?
Näen silmistäsi, sä välität viä,
mut silti silmies takana on pelkoa siä.
Jos sut saisin, sua rakastaisin,
en jättäis enää, luonas oisin.
Sulle tahdon aina kaikkea hyvää,
kuulunko joukkoon, se nähtäväks jää.
Silti ystävyytesi on tärkeää,
sitä en tahdo koskaan mä menettää.
Jos täytyy mun rakastaa vain ystävänä, sua vaalin sit niin, TÄRKEÄNÄ!

Selite: 
kaipaan yhtä ihanaa =(
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan kaunista kaipuuta.

 

Käyttäjän kaikki runot