Kun.

Runoilija Kuningatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ARVOSTELU olisi kiva. Jätä sana jälkeesi.
 

Kun olen poissa täyttääkö joku paikkani.
Kun tuulet ovat kääntyneet etelään ja pisarat ovat
valuneet iskeytyen kivetykseen.
Kun haalentunut muistojen kulta on jo hopeaa.
Kun lehdet ovat kellastuneet ja pimeys on tullut huoneeseen.
Kun on hiljaisuuden aika ja viisarit osoittavat mennyttä.
Saanko paikan sydämessäsi kun valokuvat ovat haalentuneet.
Kun intohimon sävel on lakannut soimasta.
Kun talven ensilumi on koskettanut ihoasi.
Täyttääkö joku paikkani?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämänkaltaisia runoja en meinaa millään saada luettua ensimmäistä riviä pidemmälle. Nytkin hypin ja luin sanan sieltä täältä. Kun on niin ruikuttava sävy, eikä tarjoa uutta näkökantaa tms., niin kokemus jää aika latteaksi. Liian paljon liian suuria sanoja? Jäi tuollainen olo mulle. :)

Mielestäni todella hyvä.
Kauniisti olet runoillut.

Kysymys joka putkahtaa mieleeni useasti. Kauniita lauseita. Kaunis.

Kauniisti kirjoitettu runo pelosta, joka helposti valtaa myös minut.

Tämä on todella koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Kuningatar Kun. 23.12.2005 5 Runo
Kuningatar Sinä 5.7.2009 4 Runo
Kuningatar Kuningatar 29.11.2005 3 Runo
Kuningatar . 7.1.2007 2 Runo
Kuningatar Huutava hetki. 22.11.2005 2 Runo
Kuningatar Vanki 17.12.2006 1 Runo
Kuningatar Silti. 22.12.2005 1 Runo
Kuningatar Olen 17.12.2006 1 Runo
Kuningatar Nimetön 29.11.2005 1 Runo
Kuningatar Siivetön 17.12.2006 0 Runo