Silti.

Runoilija Kuningatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ARVOSTELU olisi kiva. Jätä sana jälkeesi.
 

Vaikka olet niin kaukana olet silti niin lähellä
Hiljaiset katseet olivat meidän pieni salaisuus.
Vaikka ikävä raastaa sieluani jaksan silti hengittää.

Minun on niin kylmä ilman lämmintä kosketustasi.
Minun on niin jano ilman sinun katsettasi.
Olo niin hiljainen ilman sanojasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alku oli niin tavallinen,
etten odottanut runolta paljon.
Mutta yllätyin positiivisesti!
Pidän lauseista,
joilla olet runon rakentanut.

'Minun on niin jano ilman sinun katsettasi.'

^Tuosta kohdasta pidän eniten.
On tämä hyvä runo, pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Kuningatar . 7.1.2007 2 Runo
Kuningatar Huutava hetki. 22.11.2005 2 Runo
Kuningatar Kun. 23.12.2005 5 Runo
Kuningatar Kuningatar 29.11.2005 3 Runo
Kuningatar Nimetön 29.11.2005 1 Runo
Kuningatar Olen 17.12.2006 1 Runo
Kuningatar Siivetön 17.12.2006 0 Runo
Kuningatar Silti. 22.12.2005 1 Runo
Kuningatar Sinä 5.7.2009 4 Runo
Kuningatar Vanki 17.12.2006 1 Runo