Tänään

Runoilija turjake

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2005
Viimeksi paikalla: 17.5.2016 10:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.7.1964

Parasta elämässä on onni, ei ilo. No pain, no glory!
 

Tänään taas huomasin,
odotin sinua ajatellen.
Tänään taas huomasin,
ajattelin sinua odotellen.

Vain sinä minun kanssa,
lailla lintujen lammella.
Herätämme ilon liikkeelle,
kuiskaamme surun veden alle.

Ajan ajatuksen pois,
et saa päästä katoamaan.
Jäädään paikalleen,
tarinaa ei saa jättää unohduksiin.

Tämä tarina alkaa joka päivä uudestaan,
jos vain tahdot uskoa uuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.
Tarina alkaa joka päivä uudestaan...ihana ajatus, tavallaan.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
turjake Haiku 10.3.2006 4 Runo
turjake Tuijalleni 10.3.2006 3 Runo
turjake Haiku 10.3.2006 2 Runo
turjake Kadun 19.10.2009 2 Runo
turjake Tänään 27.1.2006 1 Runo
turjake Anteeksi 8.10.2009 0 Runo
turjake Enkeli 25.8.2010 0 Runo
turjake Angel 28.3.2007 0 Runo
turjake Haikuilua 29.9.2010 0 Runo
turjake Niinkuin eilenkin 20.1.2006 0 Runo