the golden hours

Runoilija staybrave

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 11.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä siinä
lähellä
mutta mä en halua häiritä
se ei varmaan ole ihan oikein
onhan mulla kaikki oikeudet maailmassa
mukamas häiritä ja se mua vaan häiritsee
sinä siinä niin
lähellä ja hiljaisena
tunnevammaisena niinkuin minä
mutta sentään mä puran mun sydäntä ääneen
kerroin mitä äskeinen lause oikeesti tarkoitti ja
sanoit naurahtaen “kyllähän mä sen ymmärsin”
mutta mikä mua
ärsyttää
on mun tapa puhua tunteista & ajatuksista
kiertoilmauksia viljellen, siksi sanoinkin
oon kyllästynyt kiertelemään, miksen vaan mene suoraan
asiaan
jäi hiljaista ja samalla ulkona sataa
ulkona sataa, se antaa meille enemmän aikaa
mutta kuinka paljon sanoja jää
sanomatta koska hiljaisuuteen sun kanssa tottuu
niin helposti, niin yllättävän helposti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot