Melkein kuusi vuotta

Runoilija Hattaratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kulta, sunnuntai-iltana kerroin sen
Tähän touhuun enää pysty en
Sotatantereella järkkyjen raivarien
Kuinka voitkaan olla yhä onnellinen?

Kulta, eroomme luettelin erinäiset syyt
Minultahan on vallan viety itsenäisyys!
Älä itke, sillä kohta jaetaan hynttyyt
Vitsaile taas kuinka toimeentuloksesi pian persettäsi myyt

Asuntohakemustentäytteistä arkea
Aamuisin haastemies hakkaa ovea
Kuitenkin haaveilen paremmasta
Elämästä ilman turhia sitoumuksia

Selite: 
Tuntemuksia avoeron keskellä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot