Unelmista wc-paperia.

Runoilija death star

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"lähden kiertämään maailmaa, pikku kaupungin kadut mua ahdistaa"
 

Milloin on sopiva aika sanoa:
ei tätä enää kestä.

Mitä sille tekisi,
hukuttaa yöunet
kyyneleiden alle.
Kun ei voi edes kertoa.

Nouse jaloillesi,
ja hommaa elämä.
Vaan kun ei ennätä.

Luuletko sen lähtevän
yksinololla,
viinalla vai
laitoshoidolla?

Kuka määritteli
teiniangstauksen
ja sen "oikean" masennuksen?

Milloin kerroit
omat kuulumisesi loppuun,
joko voin kertoa omani?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hauska. Mutta silti tässä on oikeasti asia, joka on kerrottava, nyt, eikä kohta. Viimeinen säkeistö on hieno. Siinä lukija ymmärtää, voisin joskus hiljentyä itsekin.

Jollain tapaa ehkä liikaakin asiaa, tai monia aioita kerrottavana. Siksi ehkä jopa sekavan tuntuinen. Hieno idea kumminkin ja pidän tästä.

Aina voi kertoa.

Joskus pitäisi vain uskaltaa avata suunsa ensimmäisenä.
Eikä odottaa että muut lopettaa.
Koska on niitä, jotka eivät koskaan lopeta.

Jos ei muuten niin voi huutaa ja raivota, ja hajottaa pari astiaa.

Ja nämä rajat ovat usein veteen piirrettyjä viivoja.
Perkele.

Pidän tästä, ja otsikkokin on just hyvä. Viimenen säe on hyvä, samoin toisesta säkeestä pidän.
Samastun tähän; hetki, jolloin ikävät asiat pyörivät päässä ja mieli on synkkä ja yksinäinen :(

 

Käyttäjän kaikki runot