Tässä talossa

Runoilija muru4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2012
Viimeksi paikalla: 8.2.2019 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.5.1986

 

Kultainen helmikuu ota vastaan huokaukseni,
nouseva maaliskuu anna unohtaa kaipaukseni.
Jalanjäljet löytyvät eilisten alta,
askeleeni huomisessa kaikuvat.

Laitan oven kiinni nyt viimeistä kertaa,
uudet siivet minua kantaa.
Kotiportilla hengitän lumihiutaleelle,
askeleeni kantavat eteiselle.
En paluuta eiliseen enää tee,
vaan yhä sydämestäni vuotaa kyyneleet.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uuden alkua pelottavin askelin.. Hyvä teos

 

Käyttäjän kaikki runot