minun kipukynnykseni raja menee sinun kohdallasi

Runoilija timanttityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

They told me that to make him fall in love
I had to make him laugh,

But everytime he laughs
I'm the one who falls in love.
 
helpottavaa ajatella ettei enää ikinä
voi sattua enempää kuin nyt
koska kävelet vain tämän kerran
pois elämästäni.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa.

Viisas lause. Pohjalta on tie ylöspäin, toivottavasti siellä pohjalla ei tarvitse olla turhan kauaa :)

Tämän kipeämmäksi runo ei voi muuttua. Todella kaunis. Pidin myös asettelusta.

Tässä on vahvuutta, sellaista I will survive-meininkiä. Upeasti runoiltu, uppoaa taas mun mielialaan kuin häkä, ja plussaa vielä asenteesta:). Loistavuutta!!

Voi kuinka satutettua.
Koettua, niin särkyvää.
Otsikko vielä lisää
tuskaa.

tää pysäytti ja lujaa. salpasi hetkeksi hengen. ihan mielettömän hieno runo. ihailen sitä, miten oot saanut ison tunteen/kivun näin pieneen tilaan. ihailen taitoasi kirjoittaa. wau. upea. kertakaikkiaan.

Oi, tämä on koskettavan kaunis!

If we must part forever,
Give me but one kind word to think upon,
And please myself with,
while my heart's breaking.

Sydäntäsärkevä runo.

Oikeasti hei, pidän sun runoistasi todella paljon. En tiedä, johtuuko se nyt mielentilasta, mutta nämä runosi koskettavat niin lujaa, että saan pidätellä kyyneleitä.

Tämä on niin uskomattoman haavoittunut runo.

valitettavaa totuutta. kipu meidät hengissä pitää.

Tämä vihlaisi ja kovaa..
Minäkin kuvittelin ettei voi mikään enää sattua enempää, mutta muistot satuttavat jopa vielä enemmän, jos mahdollista..

Paljon kipua, tunnetta..

niinhän sitä vois luulla.
Hieno runo ja oivallus kumminkin.
Nappais tosin enemmän, jos ois osottautunu todeks omassa elämässä, mut toisin kävi. Ei se kipukynnys ollukaan siellä, missä mä luulin.

kauniin kipeä runo. (Power of goodbye)

Loistava runo ja erityisesti otsikko!

Hieno.

Niin, mutta joskus ne kävelevät useamman kerran.

Mutta entäs jos tuo sama tuska vihloo monet kerrat elämän aikana? Kohtuutonta.

Mutta entäs jos tuo sama tuska vihloo monet kerrat elämän aikana? Kohtuutonta.

yksinkertaisesti sanottuna loistava.

tuskainen, mutta hieno runo. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot