Lautaro muuttaa Italiaan

Runoilija Rautakantele

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005
Viimeksi paikalla: 26.4.2018 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen niissä piireissä, joissa

Kelloa kuljetaan väärään suuntaan
unohdutaan kapakkaan
junista myöhästytään tahallisesti
tanssitaan parkkipaikoilla
paetaan intohimoisesti
todellisuutta
tullaan riippuvaisiksi jostain


 
 

Raitiovaunut keinuvat ikkunoissa
mies toisesta pöydästä ei
siirrä katsettaan vaikka pitäisi
tummatukkaisuus muistuttaa menneestä

Kohtalo irvailee talojen välistä
maanantaitakin innokkaammin
vaikka kerroin hänellekin

Minä rakastan toista

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensimmäisissä säkeissä ajattelin että mistä tästä saisi kiinni kun on niin kovin yleisesti maalaavaa.

Mutta lopussa. Otteen sai, ja juuri niin voimakkaan että rystyset eivät suurempaa olisi kestäneet. Hieno teksti.

kauniisti kerrot päivän tavallisuudesta ja käänteistä...kuin levoton uni ja tunnelma valtaisi sielun.kiitos...

kauniisti kerrottu,
"kohtalo irvailee talojen välistä"
jotenkin tuo jää tästä päälimmäisenä mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot