Sellainen uni

Runoilija the poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2011
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.11.1984

27 vuotias miehen alku eteläiseltä pohjanmaalta, joka yrittää tuoda tunteitaan ja tarinoitaan runon avulla esille...
 

"Sanon kaiken kiertelemättä
Teen kaiken keinoja kaihtamatta
Jälkeni jätän peittelemättä
Ja hanskat kädessäni vaihtamatta

Syötän sanat takaisin
Peiliin, joka minua tuiottaa
Lukitsen ovet ja telkeän ikkunat
Jokin pimeydessä minua odottaa

Se vaanii, odottaen hetkeä
Jolloin voi hyökätä niskaani
Mutta tiedä ei tuo Susi musta, mieleni on rempseä
Taputan suurta veistä kämmeneeni

Lennätän ruhon pahan seinään
Kiroan kaikki painajaiset helvettiin
Lävistän Vladin lailla Suden pään
Ja palaan unestani elämään, samettiin..."

Selite: 
Joskus painajaiset päättyvät hyvin :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot