Miten kaikki menee

Runoilija the poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2011
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.11.1984

27 vuotias miehen alku eteläiseltä pohjanmaalta, joka yrittää tuoda tunteitaan ja tarinoitaan runon avulla esille...
 

"Heitin keihään, se lävisti peuran
Kannan saaliin luolalle, ruokin koko seuran
Tulee haaskalle toisia petoja
Heidän henkensä alkaa minua etoa

Häädän kaikki pois saaliilta
Minä päätän kuka sen kanssani jakaa
Näinä aikoina kaikki tuntuu kalliilta
Mutta elämää ei kukaan takaa

Niinpä vahdin selkääni päivin, öin
Rakkaudesta sieluni toiselle möin
Nyt kahdestaan metsästämme
Toisiamme selkään puukotamme

Ero tapahtuu aikanaan, sitä ei voi estää
Kaikki järjestyy tavallaan, eikä tuskaa voi kestää
Armosta järki vielä häilyvästi säilyy
Mutta kaikki on ohi, hiljalleen elämä päättyy

Nauran viimeisellä henkäyksellä
Otan vielä kerran sen mikä minun on
Suutelen huulia jotka kerran rakastivat minua
Suutelen vanhoja turmeltuneita valokuvia..."

Selite: 
Miten kaikki menee? Miten kaikki päättyy? Tässä yksi versio
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä ja mielenkiintoinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot