endless love..

Runoilija vipeli-

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole itse sitä , mitä haluat muiden olevan sinulle.
 

Ikävä kasvaa eikä tämä tunnu oikealta,
mun pitäisi olla jossain ihan muualla.
Kulta rakas älä koskaan sano mulle, että tää oli täs,
koska sun rakkautes on tärkeintä mun elämäs.
Rakastan sua nyt,huomenna ja aina,
älä koskaan epäile sitä, ettenkö sua rakasta!
Olet tärkein ja aina mihin menet, viet mukanas puolet mun sydämest!

Selite: 
rakkautes on mun koko elämä♥
Kategoria: 
 

Kommentit

<3

 

Käyttäjän kaikki runot