hetkellistä ja pysyvää...

Runoilija vipeli-

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole itse sitä , mitä haluat muiden olevan sinulle.
 

Elämä heittelee laidasta laitaan, ei tiedä koskaan mitä se tuo tullessaan. On hetkiä jolloin hymyilyttää, ja taas päin vastoin se voi kääntyä ihan hetkessä. Ihmiset osaa satuttaa, mutta jotkut osaa myös auttaa. Olet se ihminen, jolle puran tunteeni, jolle tunnustan mä tämän rakkauteni.

Selite: 
Vain sinä jos joku..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot