kaipuu ja haikeus...

Runoilija vipeli-

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole itse sitä , mitä haluat muiden olevan sinulle.
 

Oltiin lähekkäin, pidettiin kädestä.
Suudeltiin ja nautittiin läheisyydestä.
Yhtäkkiä koitti jo aika, jolloin sun täytyi lähteä.
Haikein mielin jäin perävalojasi katsomaan, en yhtään tajua miten pärjään ilman sinua.
Tule takasin niin pian kun vain voit, sä mukanas ihanan lämmön toit.
En tahdo tuntea ihollani ketään toista, enkä tiedäkään mitään moista.
Kaipaan kosketustasi kaikin tavoin, tahdon että rakkautemme vielä jonain päivänä voisi olla avoin.
Rakas älä jätä mua koskaan yksin, ollaan yhdessä ja nautitaan toisistamme vain.
En ikinä halua kuulla sanoja, ''et olekaan sitä, mitä mä hain''

Selite: 
Rakas....En tuu koskaan päästään irti, olet juuri se mitä tarvitsen eniten !♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos, kaipuu on kyllä kohtuuton, toivottavasti tän myötä se ilmenee lukiallekin :)

Kaunis runo rakkaudesta ja kaipauksesta, pidän todella paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot