Viha

Runoilija Darkpoet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2005
Viimeksi paikalla: 23.6.2020 11:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You never know what will happen next and when it happens, it´s a miracle....
 

Älä sano että rakastat minua
silloin
kun hellästi halaan sinua

Älä kerro tunteistasi
silloin
kun suutelen sinua kesäsateessa

Älä usko ihmeisiin
silloin
kun tunnen ihanan läsnäolosi joka paikassa

Älä kiitä Jumalia
silloin
kun luulet minun olevan sinun unelmiesi täyttymys

Rakastatko enää minua
sitten
kun näet totuuden

Tunnetko enää mitään
sitten
kun katseet muuttuvat kylmiksi

Uskotko enää ihmeisiin
sitten
kun en enää välitäkään sinusta

Kiitätkö enää Jumalia
sitten
kun unelmat hajoavat kerralla

Voitko sen kaiken unohtaa......

Selite: 
mitäänsanomatonta vihantunnetta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot