Ei mitään

Runoilija laulaen sateessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi."

Antonio Porchia
 

Olen ollut kuin viimeaikojen
aurinko
yhtä piilossa pilvien takana
haluamatta kenenkään nähtäville

tahtoen pysyä turvassa
tuulelta, sateelta
ja toisten katseilta

Ei minussa ole mitään
nähtävää,
puhuttavaa

niin kuin ei minulla ole mitään
mistä puhua teille,
mitään mitä teiltä haluan.

Ei ole minussa annettavaa.

Selite: 
Eristäytyminen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot