Täysi sydän

Runoilija laulaen sateessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi."

Antonio Porchia
 

Tänä aamuna
aurinkoa ei näy mutta silti
herään enkä avaa silmiäkään
tiedän että olet siinä

hymy kasvoillasi

tiedän sen ja minunkin
unesta vakaa ilmeeni
kääntyy hymyksi

Tänään minulla on voimia
herätä

Kun avaan silmäni viimein ja
avaat omasi samoin

Ole kiltti ja pidä minusta kiinni
anna sormiesi leikkiä selkääni pitkin

tällaisena aamuna

Minun aurinkoni on korkeammalla
kuin yhtenäkään kirkkaana kevätpäivänä

Selite: 
Inspiroiduin CMX:n Kauneus pettää - kappaleesta. Mykistävän hyvä laulu sekin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Täynnä tunteita! Juuri tuolta elämän pitäisi tuntua.

Kaunis elämänmyönteinen rakkausruno.

 

Käyttäjän kaikki runot