Ehkäpä?

Runoilija Wonderer

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Normaali suomalainen mies ;)
 

Kesäinen aurinko nousee merestä. Tuijotan merelle odottaen näkeväni jotain. Lämmin tuuli puhaltaa mereltä,nautin hetkestä ikuisuudesta. Kuulet askeleet joita käännyt katsomaan ja näet jotain sanoin kuvaamattoman kaunista, enkeli kävelee luoksesi luvaten ikuisen rakkauden odottan johon vastaan ettei sitä tarvi luvata koska löysin sen silmistäsi.

Selite: 
Ei se mitä hain mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla ku saan taas "inspiraation"
Kategoria: 
 

Kommentit

tunnelmallinen ja kaunis runo, hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot