Nimetön

Runoilija broken heart broken mind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2005
Viimeksi paikalla: 24.1.2018 16:15

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

On ilta
sade hakkaa ikkunaan
en kuule sua huudat liian kaukaa
en tunne enään kosketustasi
en enään osaa rakastaa

nyt tää loppuu en jaksa olla
enään sun lemmikki
jonka voi jättää nurkkaan
pimeään yksin istumaan
ja joka odottaa kun tulet viimein kotiin
ja rakastat taas ..

Selite: 
onneton runo
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet selvästikin päättänyt tässä runossasi laittaa pisteen suhteelle. Päättäväinen runo.

Olet selvästikin päättänyt tässä runossasi laittaa pisteen suhteelle. Päättäväinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot