Mustasukkainen

Runoilija Nadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema.
 

Uskomatonta
kuinka se lyö vasten kasvoja
joka ikinen kerta.

- Rakkaudesta syytöksiin
syytöksistä kipuun -

Kamala tuska
ja minä sen sisällä
vapisen.

Selite: 
Mies on mustis ja minä en osaa pukea tunteita sanoiksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot