Hyväksikäyttäjä

Runoilija Nadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema.
 

Mikähän tunne tämäkin on
monimutkainen yksinäisyys.
Tämän kaiken jälkeen
tunnen oloni niin oudoksi.
Voiko rakkaalleen sanoa yhtäkkkiä --
Anteeksi, olen luullut itsestäni liikaa -

Miksi kukaan ei varoitttanut minua
sekoittamasta intohimoa rakkauteen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja täällä ihan yhtä rankkaa. Sanoma ainakin tuli selväksi, hienosti kirjoitettu.

runosi on suora
pohtiva
upeasti kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot