Nimetön

Runoilija EverDream

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en pyydä sinua pitämään runoistani, sillä kirjoitan ehkä enemmän omaksi terapiakseni kuin muiden iloksi :)
 

Vintiltä löysin sen,
vanhan kauniin emaliastian.
Ymmärsin,
se elämää kokenut on,
kolhut kyljissä
näytti tarinan.
Hellän kosketuksen jäljet
huomasin,
tunsin tuoksun vuosien takaa,
muistot mieleeni tulvien,
kuulen äänesi,
tunnen lämpösi.
Muistan viimeisen henkäyksesi
hukkuvan ikuisuuteen
Sydämeni tyhjä kolo
täyttyi hetkeksi;
Olit jälleen vierelläni,
aistin sen.
Kiitos

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot