Sänky on edelleenkin minun

Runoilija cardiacus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen oikkuja puettuna sanoiksi~
 

Valokuva tuleen lentää, kuva tummuu ja pian sulaa.
Perässä lentää suosikkitakkisi ja nalle, jonka sain sinulta.

Minä pyyhin sinut elämästäni, pala palalta.
Tavarasi lentävät kadulle ja loput poltan.

Kulta, olisit miettinyt kun tuot hänet talooni.
Tietysti hän oli kaunis ja sievä, vielä hoikkakin
mutta sänky oli yhä minun.

Nyt saat mädätä ojassa, rottien ruokana
ja matojen muonana.

Jos joku kysyy, en tiedä missä pesäpallomailasi on.

Selite: 
Jälleen tälläinen pettämiseen liittyvä runonen~ Toivottavasti en toista itseäni liikaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot