Ahdistus

Runoilija cardiacus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen oikkuja puettuna sanoiksi~
 

Ahdistaa,
en henkeä saa.

Ahdistaa,
veri korvissa kohisee.

Ahdistaa,
rystyset valkoisina puristaa.

Ahdistaa,
hautaa kasvot polviin.

Selite: 
joskus ahdistaa niin, että sydämenkin lyönti satuttaa~
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot