Nämä aamut

Runoilija cardiacus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen oikkuja puettuna sanoiksi~
 

Aamu sarastaa, takana toinen uneton yö.

Silmät valossa siristyy, parvekkeen ikkunasta
kylmä tuuli sisälle karkaa.

Iho kananlihalle nousee,
kylmäväristys jokaista selkänikamaa taivuttaa.

Vielä ihan hiljaista, maassakin koskematon kaste..
Ilma kaunis ja kolea, taivas mitäänsanomattoman sininen.

Verhot ikkunan eteen vedetään, kevyt hämärä huoneeseen laskeutuu.
Peiton syleilyyn keho painautuu, pää untuvatyynyyn haudataan.

Silmäluomet kuroutuvat umpeen, uni tarttuu ripsiin
ja silmät unihiekalla kiinni nidotaan.

Selite: 
Ja kun he sanovat hyvää huomenta, kääntää yökukkuja kylkeään kevyen unen tuudituksessa~
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot