Uskollinen Sydän

Runoilija tiiti82

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.3.2016 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1982

Oma esittelyni:
Mitäpä minusta? =) Omaan välillä aika omalaatuisen huumorintajun ja osaan joissakin asioissa olla tosi itsepäinen kuin muuli, jota saa yrittää vetää edestä ja työntaa takaa, tuloksetta. Ei hievahdakaan =) Sit mun sisältäni löytyy pieni... ei lehmä vaan romantikko. Oon muutaman oman runonkin saanut väsättyä. Pidän kovasti kirjoittelemisesta ja voi niitä, jotka joutuvat mun tekstitulvani uhreiksi =)
 

Kaiken se uskoo,
kaikessa toivoo,
kaikkeen luottaa...
ja niin paljon se joutuu kärsimään,
paljon kaikkea pahaa kokemaan...

Kuka sitoisi haavat sen...

uskollisen sydämen?

Selite: 
Elämä on tässä ja nyt... elämä opettaa ja kantaa vaikka ei siltä aina tuntuisikaan... elämässä ei aina kolhuilta säästy... ja siitä tämä runo on saanut syntynsä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Siinäpä sanoja, jotka ovat monia puhututtaneet monia ja puhututtavat yhä edelleen. Kuten tämä runokin. Usko, toivo ja rakkaus.

Niin kuin viha ja rakkaus ovat sisaruksia. On anteeksi annon nöyrä ja kunnioittava. Runosi oli hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot