Toisen oma

Runoilija tiiti82

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.3.2016 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1982

Oma esittelyni:
Mitäpä minusta? =) Omaan välillä aika omalaatuisen huumorintajun ja osaan joissakin asioissa olla tosi itsepäinen kuin muuli, jota saa yrittää vetää edestä ja työntaa takaa, tuloksetta. Ei hievahdakaan =) Sit mun sisältäni löytyy pieni... ei lehmä vaan romantikko. Oon muutaman oman runonkin saanut väsättyä. Pidän kovasti kirjoittelemisesta ja voi niitä, jotka joutuvat mun tekstitulvani uhreiksi =)
 

Tuska osaa olla todella somaa, jos ei mielestään saa pois toisen omaa.

Voi, kunpa asiat olisivat toisin, huokaisee syvään,
ja vain hänen oma olla voisin...
Haaveileva katse kauas jonnekin...

Suurta hulluutta tämä kaikki on vaan pienen ihmisen, joka haaveissaan tekee retken kaikkein kauneimman, kanssa ihmisistä rakkaimman.

Kävellessäni kylillä, en voi olla miettimättä miltä tuntuisi olla hänen lämpimässä sylissä.

Viima lyö kasvoihin kulkiessani eteenpäin, mutten sitä huomaa, vaan ainoastaan yritän piilottaa muilta sydämeni sykkeen, joka tuntuu paljastavan kaiken, vaikken sanoisi kenellekään sanaakaan...

Sen kiihtyneen jyskeen tunnen vielä senkin jälkeen kun sydämeni on rauhoittunut.

Hän saa vereni virtaamaan suonissani ennätys vauhtia ja poskeni punoitus ikävä kyllä tuo sen kaiken ilmi paremmin kuin sydämeni äänet, jotka itse niin selvästi kuulen...

Ja ne sykkii vain hänelle.

Selite: 
Öö tota joskus yläasteella valitettavasti ihastuin parhaan kamuni poikakaveriin ja yritin parhaan kykyni mukaan tapella ja päästä eroon tunteistani toisen omaa kohtaan välillä paremmalla menestyksellä ja välillä taas huonommalla... ja asiasta en kertonut kellekään ja sit oli pakko raapustaa joku runo et saisin jonkun mielen rauhan itselleni... ja onneksi onnistuin pitää pääni kylmänä ja en itse tullut heidän väliinsä enkä rikkonut heidän välejään... heillä oli riitoja muutenkin ennestään ja erimielisyyksiä joihin suhde sit ennen pitkään kaatui mut elämä vei meitä kaikkia eri teille... ja tunteeni häntä kohtaan jäi ainoastaan vain omaan tietooni =) Hän ei tänä päivänäkään taida tietää mitään ihastumisestani häneen... ja ihan hyvä näin, jääköön salaisuudeksi hänelle =)
Kategoria: 
 

Kommentit

elävä runo todellisuuden ympäristöstä.. kokenut nuorena samoja tunteita ja kosketti kun haaveet ovat pakosta jääneet siksi,, mutta elämä opettaa ajan kanssa myös erottamaan nämä varatut ja kunnioittamaan niitä,, vain käytäntö on vaikeaa jos tuo tunne tulee.. (e i miulle koska opin jo aikoinaan hallitsee itseni) kiva elämästä kertova runo

elävä runo todellisuuden ympäristöstä.. kokenut nuorena samoja tunteita ja kosketti kun haaveet ovat pakosta jääneet siksi,, mutta elämä opettaa ajan kanssa myös erottamaan nämä varatut ja kunnioittamaan niitä,, vain käytäntö on vaikeaa jos tuo tunne tulee.. (e i miulle koska opin jo aikoinaan hallitsee itseni) kiva elämästä kertova runo

 

Käyttäjän kaikki runot