Kohtalonpyörre

Runoilija tiiti82

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.3.2016 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1982

Oma esittelyni:
Mitäpä minusta? =) Omaan välillä aika omalaatuisen huumorintajun ja osaan joissakin asioissa olla tosi itsepäinen kuin muuli, jota saa yrittää vetää edestä ja työntaa takaa, tuloksetta. Ei hievahdakaan =) Sit mun sisältäni löytyy pieni... ei lehmä vaan romantikko. Oon muutaman oman runonkin saanut väsättyä. Pidän kovasti kirjoittelemisesta ja voi niitä, jotka joutuvat mun tekstitulvani uhreiksi =)
 

Se viskaa, se heittelee, et tiedä mihin se vie...
Minne oletkaan matkalla? Tiedätkö todella sitä
vai annatko kohtalon pyörteen kuljettaa
sut minne vain...?

Selite: 
Tommosia ajatuksia herätti kerran syksyn myräkkäinen sää =)
Kategoria: 
 

Kommentit

tosiaan,, kun tuoki on ollut tunteena ja onneksi on kuljettanutki suuntaan oikeaan,, pidin..

Joskus tää elämä vaan tarjoilee isolla kädellä odottamatonta, vaikka kuinka koittaisi suunnan itse valita.
Aina ei voi muuta kuin suostua seuraamaan mitä elämä tuo mutta uskon vahvasti että kaiken tarkoituksetkin paljastuu lopulta.
Tosin, itse valitsemme suunnat..

 

Käyttäjän kaikki runot