Rakkaus

Runoilija Chinaberry

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen henkilö, joka pelkää elämää enemmän kuin mitään muuta. menettää aina ne tärkeät ihmiset ympäriltään joiden hengitystä voisi kuunnella vaikka koko yön. itkee helposti, joskus taas ei ollenkaan. eskapismi on toinen nimeni ja usein pakenenkin omaan pieneen maailmaani, jossa minua ei vahingoiteta. valitettavasti tämä haaveiluun uppoaminen tapahtuu yleensä juuri silloin kun se on erityisen kiellettyä ja sääntöjen rikkomisesta seuraa ankara rangaistus. olen runoilijasielu joka ei osaa kirjoittaa edes omaa nimeään oikein. paras ystäväni on yksinäisyys koska tiedättehän, vain se osaa olla täysin uskollinen. rakastan halauksia, mutta saan niitä liian vähän selvitäkseni. tahtoisin elää täysillä, mutta en kestä enää satutetuksi tulemista. haluaisin luovuttaa, mutta en pysty siihen koska pelkään liikaa. yhteenlaskun tulos = yksi pelokas pikkutyttö.
 

Herätä aamuun
vain tahtoen nähdä
rakkaimpansa kasvot.
Hellä kosketus
odottamattomalla hetkellä,
suudelma kesken arkisen
aherruksen.

Rakkaus.
Tutut kädet ympärillä.
Turvallisuuden lämmin aalto,
tunne,
joka ei katoa.
Sulkea silmänsä illalla,
odottaen jo seuraavan aamun kajoa
ja kalleimpansa kasvoja.

Rakkaus.
Elää jokainen yhteinen hetki,
kuin se voisi olla
viimeinen.

Selite: 
Minulle tämä on rakkautta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Just tota sen pitäisikin olla. Mahtavasti puettu sanoiks ja hieno loppu vielä!

Kauniisti kuvattu. Ehkä myös seestymistä. Luottamusta elämään.
Kiitos runohetkestä koskettavin ajatuksin.

 

Käyttäjän kaikki runot