rakastin

Runoilija jonii

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.12.2021 19:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1992

Kirjoitellut jonkin verran sydämen tahtiin.Vanhaa tuotantoa voit käydä lukemassa jonu0.suntuubi.com
olen lopettanut tuolla käymisen ja tulen listaamaan tänne seuraavat runoni.
 

aina luulin et olen
erilainen syistä riippumatta
kunnes suhun tutustuin
sait mut tuntemaan niin erilailla
mitä olen tuntenut et olen ihminen
ja tykkäät musta sä olet vienyt
mun sydämeni oman sydämesi vierees
mistä en takaisin sitä ikinä halua

olen sun aina jos niin vain tahdot
sä teet musta eri ihmisen sun kanssa
tuntuu, että palaset loksahtaa kohdillensa
tuntuu, että sirpaleista tulee kokonaine
puolikas tekee kokonaisen sun kanssa
olen onnellinen enkä haluu että ikinä
mikään rikkoo tätä sut sain omakseni
enkä ikinä halua muuttaa sitä

Selite: 
Tän runon kirjoitin silloin jonkin aikaa sitten kun luulin olevani rakastunut. Vähän haikee fiilis julkaista mut on korkee aika jatkaa eteenpäin. Ja ajattelin et vaihtelua tuohon synkkyyteen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot