Sydäntä riipaseva ihastus

Runoilija jonii

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.12.2021 19:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1992

Kirjoitellut jonkin verran sydämen tahtiin.Vanhaa tuotantoa voit käydä lukemassa jonu0.suntuubi.com
olen lopettanut tuolla käymisen ja tulen listaamaan tänne seuraavat runoni.
 

sinä ilmestyit viereeni
odottamatta kaunis
kuin enkeli olin
hämilläni mietin
mitäköhän mahdat
nähdä mussa
juteltiin tutustuttiin
tajusin minkä kultakaivoksen
kanssa olenkaan tekemisissä
niin erilainen silti niin
täydellinen ihminen
sinut kun saisin rinnalleni
en pysty kuvittelemaan mitään
sen ihanampaa vaikka sydäntäni
riipasee kun tiedän ettei se
ole mahdollista silti ajatus minusta
ja sinusta
on niin sanoin kuvaamattoman
ihana tunne josta en halua luopua

Selite: 
Uutta erilaista settiä pitkästä aikaa. Ei parhaimpia teoksia, mutta tästä on hyvä alottaa. Niinkuin tiedätte oon aika nirso kirjoitusuasun suhteen niin olkoot näin yrittäkäähän saada selvää!
Kategoria: 
 

Kommentit

Tainnut mennä jalat alta.

kaunis runo (: ..

 

Käyttäjän kaikki runot