Vitutusruno

Runoilija Heskali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihailen monia kirjailijoita, kuten Ilpo Tiihosta, Kari Hotakaista, Tommy Tabermannia, Heli Laaksosta, Ilkka Remestä, Arto Paasilinnaa, jne. Runot eivät tule synnyttämällä, vaan nopeina ulostuloina, eikä niitä voi punnata maailmaan noin vain.
 

Tänä syksynä kaikki on mennyt päin vittua.
Ihmiset,
lopettakaa jo tämä
minun elämäni pilaaminen!

Minussa on niin paljon vihaa,
koska te olette syvältä ettekä ymmärrä minua!

Haluaisin olla vielä
pienen hetken verran
se säälittävä,
14-vuotias tyttö,
joka kääriytyi yksin
vintin nurkkaan
verinen piirros edessään.

Nyt minä paahdan vain
trendikkäästi,
tukka putkella eteenpäin,
elämä vilisee silmissä
ja
minua

oksettaa

kaikki.

Selite: 
Huono päivä, viikko, kuukausi. Näin se menee.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot