On vain tämä hetki

Runoilija jahannan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ahdistaa tämä yksinäisyys
On niin vaikeaa kestää
tunteet, kun syys-kin

on ja lehdet putoilee,
kukaan ei kerro miten
elämä etenee,
epävarmuus joka iholla
väreilee, toivon että
vielä selviin, pohjasta pintaan

Tämä hetki

ainoa mitä on
Tästä pidän kii,
sukellan surusta iloon
ja itseni oon

Tiedostan, että huominen
tulee ja olo helpottaa,
mut vaikeata kestää, kun ei
tiedä mitä seuraavaks odottaa,
aja-tuk-set, ne ei noudata parasta
mahdollista kaavaa,
mutta sinne menen, missä
tuli on polttavin

Tämä hetki,
ainoa mitä on
Tästä pidän kii
sukellan surusta iloon
ja lähden lentoon

Selite: 
CM FM G7 AB BB EB D CM FM BB G7
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot