Nimetön

Runoilija jahannan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pää luovuttaa,
ajatukset hiipuvat,
alkaa väsyttää,
en jaksa enää
miettiä tulevaa

Tunnen itseni marttyyriksi,
miksi en muka jaksaisi?

Typerää ajatella mitään
kun voin lopettaa,
miksi en lopeta?

Voisin nauraa vain,
unohtaa ja jatkaa?

Hymyillä ja ottaa kaiken vastaan
sellaisena kuin se tulee

Nyt alan hiipua,
nyt alkaa väsyttää

Tämä on normaalia........

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot