Sisäinen prinsessani

Runoilija marmorilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2010
Viimeksi paikalla: 11.9.2016 18:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.10.1995

 

Löysin sisäisen prinsessani
Se oli piiloutunut,
mutta hiippaillen se minulle näyttäytyi
satuprinssiään etsien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! tarvitaan prinsessoita...

 

Käyttäjän kaikki runot