Minä rakastan

Runoilija rikottu-unelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2005
Viimeksi paikalla: 11.11.2023 17:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Do you believe in angels? I do.

Täältä profiilin takaa löytyy nuori nainen. Olen aina rakastanut kirjoittamista ja runojen kirjoittaminen on tärkeänä terapiana elämästä selviytymisessä.
Sairastin vaikean masennuksen,
äjonka onnistuin sellättämään ja tunnen olevani vahvempi kuin koskaan ennen. 


Tässä vähän faktaa runoista ja miksi niitä kirjoittelen:

Jokainen runoni perustuu omiin tuntemuksiini ja minun elämääni, sitä liioittelematta ja sitä kaunistelematta.
Maailma on joskus kaunis paikka, joskus niin kylmä, väritön ja pimeä.
Suurin tarpeeni on kirjoittaa päätäni selväksi sana sanalta, jotta asiat olisi helpompi käsitellä.
Olen menettänyt elämässäni niin paljon, että koen tarvetta jakaa kipuani ja toivon, että jotkut saman kaltaisessa tilanteessa olevat saavat runoistani, jos ei lohtua, niin ainakin tiedätte että ette ole yksin synkkien ajatukäsienne kanssa.



Runoni kertovat ikävästä, menetyksestä, kaipuusta, surusta ja suuresta tuskasta. Mutta myös rakkautta unohtamatta.
Runoni suurinpia vaikuttajia ovat mm  minun rakas tyttäreni, joka kahden päivän ikäisenä sai enkelikasteen ja on nyt taivaassa Jumalan luona turvassa.
Toinen minulle niin rakas henkilö, joka on myös nauttimassa Jumalan valtakunnasta on isoveljeni. 
Myös rakas ja ehdottomasti paras ystäväni, hänkin siellä nauttimassa taivaan valtakunnasta .


Kaipaan teitä jokaista niin paljon. Ei ole sanoja, mitkä riittäisivat ilmaisemaan ikävääni. Mutta täältä tullaan perässä, sitten kun oma aikani on <3



Ikävä ei helpota, mutta kun aika kuluu sen kanssa oppii elämään.

Ja taivaassahan me nähdään taas kaikki rakkaamme.

 
 

Tänään
heräsin
aamuun
ja
huomasin
että
se
oli
poissa
Kipu
oli
poissa.
Tuska
ei
repinyt
enää
minua
palasiksi,
se
oli
kadonnut.
Sitten
minä
tajusin,
minä
olen
rakastunut,
vaikka
minun
ei
koskaan
enää
pitänyt
tuntea
sitä
tunnetta.
Mutta
sinä
otit
kivun
pois
minusta.
MInä
elän,
Minä
elän!
Kiitos
sinun
rakkautesi.
Minä
rakastan
sinua,

Selite: 
MINÄ OLEN RAKASTUNUT
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

upea

 

Käyttäjän kaikki runot