Amoor

Runoilija Taivaanrannan maalari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010
Viimeksi paikalla: 30.11.2019 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eilinen on mennyt, omistan tämän hetken, huominen, tuntematon ystäväni.
 

Mies marssista
satsaa suuresti elämänsä naiseen
hänellä on paljon annettavaa
hyviäpuolia monia
ei kannata odottaa
kun
kauniin
ja
älykkään naisen
koukkuunsa saa
amoor amoor amoor
elämässä on yllätyksiä monia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

siis voiskiko upeammin rakastunut olla, kuin runosi antaa ymmärtää, ihanaa

 

Käyttäjän kaikki runot